Kαλώς ήλθατε στον ιστοχώρο του επιστημονικού περιοδικού Σύγχρονη Κοινωνία, Εκπαίδευση και Ψυχική Υγεία. Στο χώρο αυτό μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε τα τεύχη του επιστημονικού περιοδικού. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε άρθρα ή εργασίες σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θα βρείτε παρακάτω.


ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΤΕΥΧΗ

Το επιστημονικό περιοδικό Σύγχρονη Κοινωνία Εκπαίδευση και Ψυχική Υγεία (ΣΚΕΨΥ) συνεχίζει, παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης, να δίνει δυναμικό παρόν στα εκπαιδευτικά, ψυχολογικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας, παρέχοντας βήμα έκφρασης και προβληματισμού σε δεκάδες καταξιωμένους και νέους επιστήμονες και διασφαλίζοντας ότι τα άρθρα του θα μοιραστούν δωρεάν σε δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες. Τα σχόλια που λαμβάνονται είναι διθυραμβικά, όχι μόνο επειδή στην Ελλάδα οι εκδοτικές ευκαιρίες έχουν λιγοστέψει, αλλά γιατί τολμάμε να αποδεχόμαστε για κρίση άρθρα σε γνωστικούς τομείς, που σπάνια έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν, μέσω τυφλής κρίσης, στην επιστημονική κονίστρα. Το Σ.Κ.Ε.Ψ.Υ εκδίδεται και σε έντυπη και σε ψηφιακή μορφή σε έναν από τους παλαιότερους εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας, τις Εκδόσεις Ι. Σιδέρης, συνεργασία που εγγυάται το κύρος και την ποιότητα της έκδοσης.
Στα άμεσα σχέδια είναι η παρουσίαση θεματικών τόμων σε καινοτόμους τομείς του ευρύτερου συμβουλευτικού και εκπαιδευτικού επιστημονικού πεδίου, όπως η προπονητική ζωής, η θετική ψυχολογία, η σχεδιαστική σκέψη, η μουσειακή εκπαίδευση και το θέατρο.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΡΘΡΩΝ

Όλα τα άρθρα υποβάλλονται ανώνυμα προς κρίση σε δύο εξειδικευμένους επιστήμονες κριτές, οι οποίοι τα αξιολογούν και αποφαίνονται αν πληρούν τις προϋποθέσεις για δημοσίευση. Οι κριτές αξιολογούν τα άρθρα ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο και τα επιστρέφουν στη συντακτική επιτροπή του Περιοδικού μαζί με τις παρατηρήσεις τους. H Συντακτική Επιτροπή μπορεί να ζητήσει τροποποιήσεις επί του περιεχομένου και της μορφής των κειμένων που κατ’ αρχήν γίνονται αποδεκτά.

Όλες οι υποβαλλόμενες εργασίες για δημοσίευση θα πρέπει να μην έχουν ήδη δημοσιευτεί ή υποβληθεί για δημοσίευση σε άλλο ξενόγλωσσο ή ελληνικό περιοδικό.

Τρόπος Υποβολής άρθρου

  • Η υποβολή άρθρου θα  γίνεται  αποκλειστικά και μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  ppy@aegean.gr
  • To είδος του αρχείου πρέπει να είναι MS Word (.doc ή .docx).
  • Κάθε αρχείο θα έχει τίτλο με ελληνικούς χαρακτήρες.
  • Τον ίδιο τίτλο θα έχει και το ηλεκτρονικό μήνυμα.

Αναλυτικές οδηγίες αναφέρονται στο υπόδειγμα μορφοποίησης.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Διευθυντής Σύνταξης και Έκδοσης: Ευστράτιος Π. Παπάνης, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

Η Επιστημονική Επιτροπή του περιοδικού, καταξιωμένοι επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να διατηρούνται τα υψηλά ακαδημαϊκά κριτήρια του περιοδικού.

Προγράμματα Ψυχικής Υγείας

Ενημερωθείτε για τις δράσεις μας

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22510 36520- 22510 36580 – 22510 45006 Email ppy@aegean.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.