Στη σελίδα αυτή θα βρείτε

  1. Πληροφορίες για τον Πολυχώρο Συμβουλευτικής
  2. Πληροφορίες για τις Προκηρύξεις Συμβουλευτικής, που ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2023
  3. Ατομική Συμβουλευτική
  4. Δωρεάν βιβλία και άρθρα Ψυχολογίας
  5. Εγγραφή στο δωρεάν Πρόγραμμα Εμβάθυνσης στην Αυτοεκτίμηση

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

https://bit.ly/3V1ch6K

Ο «διεπιστημονικός» Πολυχώρος στην Αγία Παρασκευή Αττικής (και διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο)

Ο Πολυχώρος Συμβουλευτικής δεν οφείλει το όνομα του στην ποικιλομορφία και στην έκταση των εγκαταστάσεων του στην Αγία Παρασκευή Αττικής (Παραδείσου 5, β´ όροφος, δυο χώροι ατομικών συνεδριών και ένας ομαδικής συμβουλευτικής είκοσι προσώπων), αλλά στο γεγονός ότι φιλοδοξεί να στεγάσει πνευματικά τις πολλαπλές διεπιστημονικές προσεγγίσεις, όσον αφορά την ψυχική υγεία, τη συμβουλευτική και την εκπαίδευση. Τα πολυδιάστατα θεωρητικά ρεύματα που συνδράμουν στην ερμηνεία των ψυχολογικών και κοινωνικών φαινομένων, η βιωματική προσπέλαση και η διερευνητική μάθηση, η εξατομικευμένη εφαρμογή και η εμπειρική τεκμηρίωση, αποτελούν κριτήρια δράσης, ποιότητας και διαρκούς αξιολόγησης.

Υπεύθυνος και Συνεργάτες

Υπεύθυνος του Πολυχώρου και των συμβουλευτικών προγραμμάτων του είναι ο Δρ Ευστράτιος Παπάνης

(Δείτε το βιογραφικό εδώ:

https://bit.ly/3C6HXB7

Οι εξωτερικοί συνεργάτες του Πολυχώρου είναι διδάκτορες, κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων και καταξιωμένοι επιστήμονες από τα πεδία της ψυχολογίας, της συμβουλευτικής, της εκπαίδευσης, των κοινωνικών επιστημών και των επαγγελμάτων υγείας. Οι εναλλακτικές θεραπείες αντιπροσωπεύονται από ειδικούς, που μπορούν να στέκονται αρωγοί στο κύριο έργο της συμβουλευτικής.

Συμβουλευτική

Στον Πολυχώρο διενεργούνται συμβουλευτικές ατομικές και ομαδικές συνεδρίες κάθε ημέρα της εβδομάδας από τις 09.00 έως τις 21.00. Οι συναντήσεις είναι διά ζώσης στην Αγία Παρασκευή ή διαδικτυακές. Το μικτό μοντέλο (συνδυασμός ζωντανής παρουσίας και διαδικτυακών συνεδριών) μπορεί να οργανωθεί κατόπιν αιτήματος.

Εκπαιδευτική Συμβουλευτική

Η συμβουλευτική στοχεύει μεταξύ άλλων στην ενδυνάμωση του εαυτού μέσω των γνώσεων και στην επίτευξη της αυτογνωσίας με την κατάρτιση στην ψυχολογία, στην αυτοβελτίωση και στις επιστήμες του ανθρώπου. Για το λόγο αυτό ο Πολυχώρος προσφέρει μια σειρά πρωτοποριακών σεμιναρίων, που μπορούν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για προσωπική εξέλιξη και επαγγελματική ενδυνάμωση. Η ευελιξία των συμβουλευτικών σεμιναρίων βασίζεται:

  • Στην διαρκώς εμπλουτιζόμενη θεματολογία τους, που παρακολουθεί και προλαμβάνει τις εργασιακές απαιτήσεις.
  • Στην βαθιά γνώση του αντικειμένου από τους εισηγητές- υπεύθυνους και στο πρωτότυπο ψηφιακό υλικό, που προσφέρουν.
  • Στον εντελώς ασύγχρονο χαρακτήρα τους.
  • Στα ολοκληρωμένα κείμενα σε pdf, word, PowerPoint, στις βιντεοσκοπήσεις μαθημάτων, στην ψηφιακή ανάγνωση σημειώσεων, στα πλήρη βιβλία και στα επιστημονικά περιοδικά.Το υλικό χωρίζεται σε υποχρεωτικό και σε συνοδευτικό και καθοδηγεί τον καταρτιζόμενο σε κάθε βήμα του. -Στην εύκαμπτη διάρκεια τους (σεμινάρια ωρών έως και προγράμματα εννέα μηνών) -Στην έναρξη τους οποιαδήποτε στιγμή του έτους. -Στη μελέτη με τον προσωπικό ρυθμό μάθησης -Στην ύλη, που είναι δομημένη σε εβδομαδιαία βάση, έτσι ώστε ο επιμορφούμενος να ακολουθεί, εφόσον το επιθυμεί, το προτεινόμενο ωράριο μελέτης -Στην εύκολη πρόσβαση μέσω του προγράμματος tutor στο WordPress -Στη δυνατότητα επικοινωνίας με το ν υπεύθυνο του μαθήματος μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. -Στη διασύνδεση τους με ενισχυτικές επιπλέον συνεδρίες συμβουλευτικής σε προνομιακές τιμές, δεδομένου ότι ο τελικός στόχος των σεμιναρίων είναι η προσωπική ανάπτυξη. -Στη δυνατότητα συμμετοχής με έκπτωση σε κάθε παράλληλη δράση του Πολυχώρου.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΕΔΩ:

https://outlook.office365.com/owa/calendar/Polyhoros@Papanis.eu/bookings/

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Για να κατεβάζετε δωρεάν άρθρα ψυχολογίας εκπαίδευσης και κοινωνικών επιστημών, εγγραφείτε με το εμαιλ σας εδώ:

https://psichologiagr.com

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Όποιο κι αν είναι το αίτημα σας, η λύση του βρίσκεται εδώ: https://bit.ly/3V1ch6K

1.Ατομική Συμβουλευτική με τον Δρ Ευστράτιο Παπάνη στη Αγία Παρασκευή Αττικής ή μέσω Zoom.

Οι συνεδρίες αφορούν στην ενδυνάμωση της προσωπικότητας, στην τροποποίηση της συμπεριφοράς, στην εμβάθυνση των οικογενειακών, συντροφικών και ερωτικών σχέσεων, στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, στη διαχείριση της αλλαγής, στον εργασιακό και επαγγελματικό προσανατολισμό, στην αύξηση της διεκδικητικότητας και στην διεύρυνση των κοινωνικών δικτύων, στη συστηματοποίηση της προσωπικής επιρροής, στην αναδόμηση των κινήτρων, στην οργάνωση χρόνου και ευρύτερα στην συμβουλευτική για κάθε πτυχή, που απαιτεί την αρωγή και την εξειδικευμένη διεπιστημονική προσέγγιση.

Προσοχή: η διάρκεια της συνεδρίας είναι 50 λεπτά και το κόστος της κυμαίνεται από 50 έως 80 ευρώ. Ο ελάχιστος αριθμός συνεδριών, που μπορείτε να κλείσετε είναι 5 Τηλέφωνο για ραντεβού: 6980541390; email: polyhoros@polyhoros.net

2.Διαδικτυακή Ακαδημία Ψυχολογίας μέσω Meet

Νέο τμήμα Ιανουαρίου 2023)

https://bit.ly/3HFyi8p

10 δίωρες συμβουλευτικές συναντήσεις εμβάθυνσης στην ψυχολογία μέσω zoom ή meet. Συναρπαστικές διαλέξεις ψυχολογίας με βιωματικές ασκήσεις και εκπαίδευση στις συμβουλευτικές συνεδρίες

3.Διά ζώσης Ακαδημία Ψυχολογίας στην Αγία Παρασκευή Αττικής

Νέο τμήμα Ιανουαρίου

https://bit.ly/3UT6mAF

10 δίωρες διά ζώσης συμβουλευτικές συναντήσεις και συναρπαστικές διαλέξεις ψυχολογίας με βιωματικές ασκήσεις

4.Συμβουλευτική και προπονητική ζωής. Ασύγχρονη Διαδικτυακή Παρέμβαση

https://bit.ly/3VTI3n3

5.Συμβουλευτική για παιδιά και εφήβους. Ασύγχρονη Διαδικτυακή Παρέμβαση

https://bit.ly/3UAICkA

Τηλ6980541390 ή στο email: polyhoros@polyhoros.net.

Δρ Ευστράτιος Παπάνης

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ:

Δωρεάν άρθραhttps://psichologiagr.com

Δωρεάν βιβλίαhttps://bit.ly/3wCwZ3A

Δωρεάν άρθρα ψυχολογίαςhttps://bit.ly/3QkDP5E

Δωρεάν Πρόγραμμα Αυτοεκτίμησης και Προσωπικής Ενδυνάμωσης: (μέχρι την ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ)

https://bit.ly/3Vofu0o