Στη μνήμη του Παιδοψυχίατρου Γεώργιου Φρέρη

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου προκηρύσσουν την πλήρωση δέκα υποτροφιών με κλήρωση για το Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα “Κλινική Παιδοψυχολογία” (https://bit.ly/2GpTt0A), στη μνήμη του Παιδοψυχίατρου Γεώργιου Φρέρη (https://bit.ly/3j0GmRU), που θα πραγματοποιηθεί κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν νέοι Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, ηλικίας έως 30 ετών, από τα νησιά: Λέσβος, Σύρος, Λειψοί (οι θέσεις θα δοθούν ως εξής: 4 Λέσβος, 4 Σύρος, 2 Λειψοί).

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις γνωστικές και συναισθηματικές αποκλείσεις των παιδιών απο την προγεννητική ανάπτυξη έως και την εφηβεία. Συγκεκριμένα, διερευνά τη νοητική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Κάποια από τα σημαντικότερα θέματα που παρουσιάζουν ενδιαφέρον σε αυτόν τον κλάδο περιλαμβάνουν τη γενετική, την ανάπτυξη της γλώσσας, την προσωπικότητα, τους ρόλους των φύλων, τη γνωστική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη. Η επιμόρφωση πραγματοποιείται με ασύγχρονη και σύγχρονη εκπαίδευση μέσω διαδραστικής πλατφόρμας (Google Classroom και Zoom).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα https://forms.gle/AAPyDYMg8mwiicsD8 μέχρι 10/10/2020.

Εάν οι αιτήσεις υπερβαίνουν τις προσφερόμενες θέσεις θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στα γραφεία της δικηγόρου Μυτιλήνης κας Αγγελικής Σαντή.

Επιπλέον οι επωφελούμενοι δικαιούνται έκπτωση 50% σε οποιοδήποτε άλλο από τα τρέχοντα προγράμματα επιλέξουν.

Οι Προκηρύξεις των Προγραμμάτων βρίσκονται εδώ: https://bit.ly/39VRsDW
Πληροφορίες: 2251036580 και 2251036520

Για τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας,
Ευστράτιος Παπάνης, Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου, Επιστημονικά Υπεύθυνος των Προγραμμάτων.